Nyheder på mail
Sotea kunde?

VMware

Som VMware partner kan vi hjælpe dig med at skabe en digital platform til smartere infrastruktur. Multi clouds kan bindes sammen, unikke miljøer bygges og intuitiv kontrol heraf opnås.

Tanzu Kubernetes

Arbejder du med eget specialudviklet software, hvor egne miljøer og en intuitiv miljøstruktur giver mening, så er Tanzu Kubernetes muligvis noget for dig! Tanzu Kubernetes er et open-source container orkestreringsplatform, som automatiserer implementering, skalering og styring af containere. Det er designet til at hjælpe med at administrere komplekse, moderne applikationer, der bruger containerteknologi og microservice arkitektur.
Hør mere

Multi Cloud Management

VMware tilbyder blandt andet Multi Cloud Management ved hjælp af Mission Control, der på intelligentvis forenkler administrationen af clusters og workload, så der opnås en mere effektiv, sikker og skalerbar måde at administrere Kubernetes-infrastruktur uanset om det er public, private eller hybrid-cloud miljøer.
Hør mere

Kåret som Most Promising Partner

I forbindelse med VMware Nordic Partner Awards i 2023 blev Mentor IT kåret som Most Promising Partner.

Begrundelsen var følgende: 

Supporting a wide segment of VMware customers, this partner focuses on building services that aligns with both the key focus area of VMware portfolio and the specific asks of the customer. They manage to navigate the complexity of offering a trusted service but also enabling new technologies, and with this exploring untouched territories. 

Mentor IT var endvidere nomineret i kategorien: Most Innovative Partner.

VMware Cloud Verified

”Partners That Power Your Future”. VMware Cloud Verified er en partner klassificering, der garanterer dig et validt samarbejde omkring IaaS fra VMware.
Læs hvordan VMware selv beskriver partnerskabet her

VMware: Specialister og samarbejde

Udover at Mentor IT har egne specialister, der besidder over 15 års erfaring og deltager i vidensdeling, podcasts mm, relateret VMware, så har Mentor IT også et tæt samarbejde med VMware og VMwares egne specialister. Selvstændigt og sammen med VMware kan vi dermed garantere en stærk samarbejdspartner, der ikke bare kan formidle og implementere løsninger fra VMware, men også forklare dem på et niveau, der for flertallet er forståeligt.

FAQ om VMware

Hvordan kommer jeg nemt i gang med VMware Kubernetes?

Tanzu fra VMware gør det nemt for dig hurtigt at bygge, integrere og arbejde med egen Kubernetes platform. Mange af de svære valg, der ofte skal tages stilling til på forhånd, har VMware truffet. Du får endvidere life circle og support.

Hvordan skiller VMwares løsninger sig ud?

De er innovative, intuitive og  enterprisebaseret. Du får herved meget avanceret teknologi præsenteret på en enkel måde, som er let at gå til og endvidere understøtter din forretning. I dag og i morgen. 

Hvordan beskytter jeg mit onprem VMware miljø?

Hvis du har en lokal VMware sky, kan du benytte din IT-leverandør til disaster recovery.  Herved replikkers dine vm’ere til eksempelvis Mentor IT og kan let genetableres, hvis der lokalt er nedbrud.  

Kan jeg selv administrere min løsning med VMware?

Hos Mentor IT kan du få Infrastructure as a Service (IaaS). Dette leveres igennem en self-service portal – VMwares Cloud Director. Her kan du tilgå, oprette og ændre alt fra vm’ere, virtuelle maskiner, netværk og kubernetes. 

Få en personlig gennemgang

Vil du gerne have en personlig gennemgang af mulighederne? En mini-workshop, hvor du sammen med vores specialister kan blive klogere på mulighederne med VMware? Kontakt os og få et uforpligtende møde.
Kontakt Mentor IT

 

Vil du høre mere om VMware?